Tanden bleken in Rhenen

Tanden laten bleken in Rhenen? Dat kan bij ons! Het gebit is één van de belangrijkste onderdelen van je uitstraling. Heb je een stralend gebit, dan laat je zien dat je veel geeft om persoonlijke verzorging. Want ons gebit heeft helaas veel te verduren. Gewoontes zoals roken, koffie, thee, frisdrank en wijn drinken, snoepen en zelfs etenswaren met veel kleur, zoals rode sauzen zorgen voor het verkleuren van je tandglazuur.

Tanden bleken wordt steeds populairder. Niet voor niets, want er zijn allerlei nieuwe technieken en producten waardoor het een stuk veiliger is geworden om je tanden te laten bleken. Wij zijn gediplomeerd, waardoor je met een gerust hart je tanden bij ons kunt laten bleken.

Zie je jezelf al stralen met een mooi en wit gebit? Bel ons voor een afspraak!

Wittere tanden – hoe werkt het?

We beginnen altijd met een intake. Tijdens de intake vertellen wij je wat je kunt verwachten tijdens de afspraak en eventuele vervolgafspraken. Ook brengen we de huidige tint van je gebit in kaart. Zo kunnen we je precies vertellen wat voor resultaat je kunt verwachten. Voor de behandeling maken we gebruik van een speciale gel dat voldoet aan alle eisen vanuit de EU. Je bent dus bij Shalla’s Hair & Beauty Salon in goede handen!

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Tanden bleken doet geen pijn. De behandeling zelf is volledig pijnloos. Het kan wel zo zijn dat na de behandeling je gebit tijdelijk wat gevoeliger is. Dit trekt meestal binnen 24 uur weg.

In principe komt iedereen in aanmerking voor het laten bleken van zijn of haar tanden, mits je 18 jaar of ouder bent.

Wij adviseren zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven nog even te wachten met tanden bleken.

Nee, alleen het echte glazuur op je tanden kan witter worden door middel van tanden bleken. Kronen, vullingen en facings verkleuren niet.

Dit is volledig afhankelijk van de huidige kleur van je gebit en ook het eindresultaat wat je in gedachten hebt. Dit kunnen we je dus het beste vertellen tijdens de intake.

Ook dit is afhankelijk van je gebit, maar ook van je eet- en leefgewoonten. Als je zo min mogelijk rode wijn, cola, koffie, thee en suikerhoudende producten nuttigt, zal je langer kunnen genieten van je witte tanden.

Je tanden laten bleken door ons is niet schadelijk. Wij gebruiken producten die voldoen aan de hoogste eisen om de veiligheid te waarborgen.