Gummy producten

Hair Styling

Gummy lanceerde eerst een wax en gel. Het assortiment werd al snel uitgebreid naar een complete collectie aan haarstylingproducten voor de professional. Inmiddels bestaat de collectie uit hairstyling, beard care, hair care, face care, shave en aftershave.

Beard care

Gummy Beard verzorg- en stylingproducten bestaan uit zowel professionele als home-use producten. Deze zijn ontwikkeld voor mannen met baarden en snorren die professionele verzorging willen toepassen.

Hair care

Gummy biedt verscheidene haarverzorgingsproducten aan voor mannen, zoals verzorgende shampoos, relaxers, maskers en tonics.

Face care

Gloednieuw in de Gummy-collectie is de gezichtsverzorging voor mannen. De mannenhuid heeft een grovere poriënstructuur dan vrouwen, is vetter en vertoont een baardgroei in het gezicht. Mannen hebben dus andere behoeften wat huidverzorging betreft. Hier is Gummy Face Care compleet op afgestemd.

Shave

Gummy heeft producten ontwikkeld die de huid een soepele en comfortabele scheerervaring bieden – voor, tijdens én na het scheren.

After shave

Het voornaamste doel van een aftershave is het verzorgen van de huid en het voorkomen van huidirritatie na het scheren. Gummy heeft een breed assortiment aan bump repair, aftershave balm en (cream) cologne om de scheerbeurt te personaliseren.